Mainosviestejä siirretty toiselle palstalle

Tiedotteet ja keskustelua niille, jotka eivät ole palstan jäseniä tai eivät kuulu "mamma-profiiliin" :)

Valvojat: rosema, hanne, sl, minlu

Mainosviestejä siirretty toiselle palstalle

ViestiKirjoittaja Taisku » 30 Syys 2008, 08:04

Siirsin tänne palstalle kertyneitä kirpputori-, ura- ja vaalimainoksia niille tarkoitettuun "Mainokset" -osioon eli tänne: http://www.foorumi.info/nokianmammat/index.php . Mikäli haluatte mainostaa Nokian mammoille itseänne tai tuotteitanne, suunnattaa viestinne mainospalstalle ja lukekaa Sannan aiempi ohjeistus aiheesta:

Sanna kirjoitti:Avasin oman palstan mainoksille. Mulle on useamman kerran tullut kyselyjä innokkailta mainostajilta jotka haluaisivat mainostaa täällä. Olen tähän asti todennyt vain tylsästi ettei täällä voi mainostaa koska foorumi.info vastaa noista isoista mainoksista. Nyt kuitenkin oli niin innokas yrittäjä, että halusi ehdottomasti antaa Nokian Mammoille erityisalennuksen joten päädyin seuraavanlaiseen toimintatapaan.

Uusi mainospalsta on tarkoitettu ihan kaikille halukkaille. Mainostaminen ei sinänsä maksa mitään, mutta jokaiselle mainostavalle taholle annan jatkossa Nokian Mammojen tilinumeron lahjoitusta varten. Eli mainostajat maksavat omantunnon mukaan. Tällä periaatteella täällä saa mainostaa siis ihan kuka haluaa. Palstan jäsenten lahjoitusten perään en kysele, mutta ulkopuoliset saavat jotain maksaa. :D

Kuitteja en kuitenkaan jaksa jokaisesta lahjoituksesta erikseen kirjoitella joten se kannattaa aina muistaa mainita jos tästä puhutte yrityksille. Varsinkaan mistään pienistä lahjoituksista ;) Mutta muuten saatte mainita asiasta esim. tutuille yrittäjille tms. Ja mainoksia saa palstalle välittää kuka tahansa. Laitan Mammojen tilinumeron jonnekin näkyviin tai sitten lähettelen sitä yv:llä tarvitseville.
Tarmo 07/05 ja Hilla 04/07
Avatar
Taisku
Vanha tuttu
 
Viestit: 1302
Liittynyt: 14 Kesä 2007, 13:01
Paikkakunta: Maatiala

Paluu KAIKILLE AVOIN PALSTA

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron