Jäsenkokousten pöytäkirjat 2012

Nokian Mammat ry:n kokousten pöytäkirjat

Valvoja: Jaffis

Jäsenkokousten pöytäkirjat 2012

ViestiKirjoittaja Jaffis » 17 Huhti 2012, 10:15

Nokian Mammat ry
www.foorumi.info/nokianmammat
www.nokianmammat.net


KEVÄÄN JÄSENKOKOUS

Aika: 23.4.2012, klo: 17.40 19.35
Paikka: Kerhola, Souranderintie 13, Antin kamari
Läsnä: Hannele Lammi, Johanna Rajala, Minna Kujala, Anu Parikka, Mervi Antila, Minna Manni, Johanna Lintula


1. Kokouksen avaaminen
Yhdistyksen puheenjohtaja Hannele Lammi avasi kokouksen klo: 17.40


2. Kokouksen järjestäytyminen
Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannele Lammi, sihteeriksi Johanna Lintula, pöytäkirjantarkastajiksi Anu Parikka ja Mervi Antila. Esityslistalla ei ollut mitään äänestystä vaativaa, joten ääntenlaskijoita ei ollut tarve valita.


3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Yhdistyksen säännöissä mainitaan, että sääntömääräiset kokoukset ovat laillisia ja päätösvaltaisia, kun kokouskutsu on julkaistu Nokian Mammojen keskustelupalstalla tai toimitettu kaikille jäsenille sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.
Tästä kokouksesta kutsu julkaistiin keskustelupalstalla 16.4. (7 päivää ennen kokousta), joten kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.


4. Esityslistan hyväksyminen
Puheenjohtaja esitteli kokouksen esityslistan ja se hyväksyttiin sellaisenaan kokouksen työjärjestykseksi (liite 1).


5. Vuoden 2011 toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, taseen ja toiminnantarkastajan lausunnon esitteleminen
Yhdistyksen puheenjohtaja esitteli yhdistyksen toimintakertomuksen vuodelta 2011 ja se hyväksyttiin sellaisenaan (liite 2).
Yhdistyksen rahastonhoitaja esitteli vuoden 2011 tuloslaskelman, taseen ja toiminnantarkastuskertomuksen kohta kohdalta ja ne hyväksyttiin sellaisinaan. (liitteet 3-5)


6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
Vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.


7. Muut asiat

a) Jäsenasiat
Tilanne 23.4.2012:
Yhdistykseen on sen aloittamisen jälkeen liittynyt kaikkiaan 126 jäsentä. Näistä vuoden 2012 jäsenmaksun maksaneita on 71 (56%), ei-maksaneita 55 (44%).
Tämän vuoden jäsenmaksun suorittaneista uusia, eli tänä vuonna liittyneitä, on 24 henkeä, mikä on kolmasosa kaikista maksaneista.
Vanhoja (eli ennen vuotta 2012 liittyneitä) jäseniä on kaikkiaan 102, joista vain 47 on maksanut tänä vuonna jäsenmaksunsa => 55 ei ole maksanut (54%).
Mietitään, miksi ihmiset eivät ole enää maksaneet jäsenmaksuaan ja mitä asiassa voitaisiin tehdä toisin. Onko syynä kenties jäsenmaksun maksamisen unohtaminen? Pitäisikö ihmisiä lähestyä esim. muistutusviestillä?
Act: Kerätään kaikkien jäsenien sähköpostiosoitteet jäsenrekisteriin, jotta voidaan lähettää muistutusviesti jäsenmaksusta. Lähetetään alkuvuonna sähköpostilla jäsenkirje kaikille maksaneille jäsenille vuoden 2013 jäsenmaksusta.

Koska jäsenrekisterin tiedot ovat hyvin vajavaiset (monelta puuttuu esim. puhelinnumero, sähköpostiosoite jne.), sovittiin, että jatkossa liittyminen tapahtuu vain nettilomakkeella tai erikseen ilmoitetuissa tapahtumissa. Näin voidaan varmistaa, että jokaiselta jäseneltä on tiedossa vähintään joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
Act: Jäsenrekisterin yhteystiedot päivitetään kaikkien ennen vuotta 2012 liittyneiden jäsenten osalta. Ensimmäisessä vaiheessa pyydetään foorumilla/netissä/facebookissa jäseniä ilmoittamaan omat tietonsa sovitulle henkilölle/henkilöille. Toisessa vaiheessa lähestytään henkilökohtaisesti niitä, jotka eivät ole tietojansa jo ilmoittaneet.

b) Toimintasuunnitelma 2012
Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 päivitettiin hallituksen kokouksessa huhtikuussa. Sihteeri esitteli toimintasuunnitelman muutokset ja ne hyväksyttiin sellaisinaan (liite 6).

c) Muut esille tulleet asiat
Nuorisotilan viimeinen varaus mammamaanantaille oli huhtikuussa. Ensi vuoden varaukset tehdään toukokuulle asti.

Kirpputoritapahtumassa oli esitetty toive, että järjestettäisi jälleen erillinen kestovaippakirpputori, eli ns. vaippavipinät. Päätettiin ottaa ohjelmaksi yhteen syksyn mammamaanantaihin.

Mll:n lapsiperhemessuilla oli tullut palautetta (yksittäinen henkilö), että mammojen tulisi puuttua neuvoloiden sijaintiin. Hänen mielestään neuvolat sijaitsevat nykyään huonoissa paikoissa. Yhdistys ei ainakaan tässä vaiheessa ota kantaa asiaan.

Tällä hetkellä puhuttaa aihe, että esikouluikäiset lapset siirrettäisi päivähoidon alaisuudesta koulutoimen alaisuuteen. Kirpputoritapahtumassa tuli palautetta asiasta ja toive, että yhdistyksen tulisi puuttua asiaan. Tämä on toistaiseksi kuitenkin ollut vasta keskusteluissa ja suunnittelun asteella. Mitään varmaa asian toteuttamisesta ja aikataulusta ei ole, joten yhdistys ei vielä puutu asiaan. Foorumilla on jo alkanut keskustelu aiheesta ja jos tätä ollaan tosissaan aikeissa toteuttaa, yhdistys lähtee mahdollisesti ajamaan asiaa tilanteen säilyttämiseksi nykyisellään.

Yhdistys sai tiedoksi sähköpostin (läh. Kaisa Kirkko-Jaakkola, Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelujohtaja, 17.4.2012), että perusavustushakemuksemme on siirretty kulttuurilautakunnasta liikunta- ja nuorisolautakunnan käsiteltäväksi, vapaan kansalaistoiminnan avustusten jakamiseen. Yhdistys ei heidän mukaansa ole kulttuurilautakunnan määrittelyn mukainen kulttuurijärjestö. Liikunta- ja nuorisolautakunta käsittelee avustushakemuksia toukokuun kokouksessaan.

Päätettiin, että Nokian Mammojen nykyinen suljettu facebook-ryhmä muutetaan kaikille avoimeksi ns. yleiseksi sivuksi.


8. Seuraavan kokouksen ajankohta
Seuraava jäsenkokous (syyskokous) päätettiin pidettäväksi 12.11.2012 klo 17.30. Hallituksen puheenjohtaja kutsuu kokouksen koolle sääntömääräysten mukaisesti.
Mikäli ajankohta tuottaa hankaluuksia, kaikki muut yhdistyksen syksylle suunnittelemat tapahtumat huomioon ottaen, voi hallitus päättää kokoukselle uuden päivämäärän ja siitä tulee tiedottaa jäsenille hyvissä ajoin.


9. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo: 19.25.Vakuudeksi

Puheenjohtaja Hannele Lammi, Sihteeri Johanna Lintula


Liitteet
1) Kokouksen esityslista
2) Toimintakertomus 2011
3) Tuloslaskelma 2011
4) Tase 2011
5) Toiminnantarkastajan lausunto 2011
6) Toimintasuunnitelma 2012
Olemme tarkastaneet kokouksen pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulkua vastaavaksi.

Anu Parikka, Mervi Antila
.

* * * * * * * * *

Yhdistyksen jäsenien on mahdollista saada pöytäkirjan liitteet nähtäväksi ottamalla yhteyttä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin.
Emilia 03/07, Elias 11/10, vanhemmat vm -74 ja basuli Pepsi -98

Kuva
Kuva
Avatar
Jaffis
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1168
Liittynyt: 19 Marras 2007, 19:38
Paikkakunta: ex-viholalainen porilainen paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja Jaffis » 29 Marras 2012, 01:57

Nokian Mammat ry
www.foorumi.info/nokianmammat
www.nokianmammat.net


SYKSYN JÄSENKOKOUS

Aika: 12.11.2012, klo: 17.40 19.40
Paikka: Kerhola, Souranderintie 13, kerhotila (kellarikerros)
Läsnä: Hannele Lammi, Johanna Rajala, Minna Kujala, Outi Asikainen, Mervi Antila, Miina Kannisto, Sanna Parman, Anu Parikka ja Johanna Lintula


1. Kokouksen avaaminen
Yhdistyksen puheenjohtaja Hannele Lammi avasi kokouksen klo: 17.40.

2. Kokouksen järjestäytyminen
Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannele Lammi, sihteeriksi Johanna Lintula, pöytäkirjantarkastajiksi Mervi Antila ja Outi Asikainen. Esityslistalla ei ollut mitään äänestystä vaativaa, joten ääntenlaskijoita ei ollut tarve valita.

3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Yhdistyksen säännöissä mainitaan, että sääntömääräiset kokoukset ovat laillisia ja päätösvaltaisia, kun kokouskutsu on julkaistu Nokian Mammojen keskustelupalstalla tai toimitettu kaikille jäsenille sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.
Tästä kokouksesta kutsu julkaistiin keskustelupalstalla 22.10.12 (20 päivää ennen kokousta), joten kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Esityslistan hyväksyminen
Puheenjohtaja esitteli kokouksen esityslistan ja se hyväksyttiin sellaisenaan kokouksen työjärjestykseksi (liite 1).

5. Vuoden 2013 toimintasuunnitelman, sekä tulo- ja menoarvion vahvistaminen
Yhdistyksen puheenjohtaja esitteli yhdistyksen toimintasuunnitelman vuodelle 2013 ja se hyväksyttiin sellaisenaan (liite 2). Muutaman tapahtuman osalta esitettiin jo alustavia ideoita, mutta niiden varsinainen suunnittelu aloitetaan vasta lähempänä ajankohtaa.

Yhdistyksen rahastonhoitaja esitteli vuoden 2013 tulo- ja menoarvion kohta kohdalta ja se hyväksyttiin sellaisenaan. (liite 3)

6. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta seuraavalle toimintakaudelle
Valittiin seuraavalle toimintakaudelle yksi (1) toiminnantarkastaja ja hänelle yksi (1) varatoiminnantarkastaja. Toiminnantarkastajan tehtävänä on mm. arvioida yhdistyksen hallinnon järjestämistä, kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleistä asianmukaisuutta sekä toimintakertomuksen ja jäsenten yhdenvertaisen kohtelun toteutumista.
Varsinaisena toiminnantarkastajana esitettiin jatkavan Anne Perävainio ja varatoiminnantarkastajana esitettiin jatkavan Minna Tiira. Molempia esityksiä kannatettiin. Kumpikaan esitetyistä henkilöistä ei ollut kokouksessa läsnä, mutta heidän halukkuutensa jatkaa kyseisissä tehtävissä varmistettiin etukäteen, joten esitykset hyväksyttiin yksimielisesti.

7. Muut asiat
a. Jäsenasiat - henkilöjäsenet
Tilanne 12.11.2012:
Yhdistykseen on sen aloittamisen jälkeen liittynyt kaikkiaan 138 jäsentä. Näistä vuoden 2012 jäsenmaksun maksaneita on 87 (63%), ei-maksaneita 51 (37%).
Tämän vuoden jäsenmaksun suorittaneista uusia, eli tänä vuonna liittyneitä, on 36 henkeä, mikä on 41% kaikista maksaneista.
Vanhoja (eli ennen vuotta 2012 liittyneitä) jäseniä on kaikkiaan 102, joista vain 51 on maksanut tänä vuonna jäsenmaksunsa => 51 ei ole maksanut (50%). Vuonna 2011 mukana olleista (75 henk) 32% ei ole maksanut jäsenmaksuaan tänä vuonna.

Huomioita:
+ Tänä vuonna on liittynyt paljon uusia jäseniä (36 henk.)
- 2011 mukana olleista (75 henk.) 32 % ei ole mukana vuonna 2012,
- 2010 - 2011 mukana olleista 50 % ei ole mukana vuonna 2012
-> Ei olla pystytty pitämään kiinni vanhoista jäsenistä. Vaikka tänä vuonna on liittynyt 36 uutta jäsentä, kokonaismäärä on vain 12 henk. enemmän kuin 2011 (75 vuonna 2011, 87 vuonna 2012)

i. Liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta päättäminen toimintavuodelle 2013
Kuluvana vuonna liittymis- ja jäsenmaksu henkilöjäseniltä on ollut 10. Esitettiin jäsenmaksun pitämistä ennallaan. Esitystä kannatettiin yksimielisesti, joten yhdistyksen toimintavuoden 2013 henkilöjäsenmaksuksi päätettiin 10/vuosi.
Lisäksi esitettiin, että vuoden viimeisen neljänneksen (loka-joulukuun) aikana liittyneiden uusien jäsenten liittymis- ja jäsenmaksu on 5. Esitystä kannatettiin ja se hyväksyttiin.

ii. Jäsenmaksun periminen ja sen ajankohta
Keskusteltiin miten ja milloin jäsenmaksut peritään. Päätettiin, että nykyisille jäsenille lähetetään tammikuun alussa sähköisesti kirje ensi vuoden jäsenmaksusta, sisältäen maksuohjeet (tilinumero jne.) Muille asiasta tiedotetaan samaan aikaan keskustelufoorumilla, internetsivuilla ja facebookissa. Uusien jäsenien liittyminen tapahtuu vain yhdistyksen tapahtumissa (joissa ollaan ilmoitettu liittymisen olevan mahdollista) tai internetsivuilla olevalla lomakkeella. Tämä siksi, jotta heti liittymisvaiheessa saadaan kaikki pakolliset tiedot jäsenrekisteriä varten.

Vuoden 2013 jäsenmaksun määräpäivä on tammikuun loppuun mennessä.

iii. Jäsenkirjeen sisältö, jäsenkirjeen ja kortin lähettämisajankohta
Koska jäsenkirje on alusta alkaen ollut sisällöltään hyvin samanlainen, eikä sitä hyväksi havaittuna haluta sinänsä muuttaa, ehdotettiin jatkossa olevan kaksi rinnakkaista jäsenkirjettä; toinen (= nykyinen) uusille jäsenille ja toinen vanhoille jäsenille. Ehdotusta kannatettiin ja uusi, rinnakkainen jäsenkirje vanhoille jäsenille tullaan kirjoittamaan siten, että se on käytössä heti ensi vuoden alusta.

Vuoden 2013 jäsenkirjeet ja kortit valmistetaan helmikuun puolenvälin paikkeilla ja niiden postitus jäsenmaksun maksaneille tapahtuu helmikuun loppuun mennessä.
Vuoden 2013 jäsenkortin väriksi päätettiin oranssi.

iv. Jäsenlistan (rekisterin) päivityssäännöt
Jäsenrekisterissä tällä hetkellä yli kolmasosa jäsennumeroista on ns. turhaan varattuina (aikaisemmin liittynyt henkilö ei ole enää jäsen). Jotta rekisteri olisi paremmin hallittavissa, päätettiin, että lista tullaan siivoamaan joka vuoden keväällä/alkukesästä. Kaikki, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua sekä kuluvana että edellisenä vuonna, tullaan poistamaan jäsenrekisteristä ja kyseisten henkilöiden jäsennumerot tullaan vapauttamaan uusien jäsenien käyttöön. Siivous tehdään hallituksen tai jäsenvastaavan toimesta, hallituksen tarkemmin määrittelemänä ajankohtana.

Yhdistyksen sääntöjä toivottiin mukaan liitteeksi jäsenkirjeeseen, joka toimitetaan jäsenille uuden jäsenkortin yhteydessä. Päätettiin, että jäsenkirjeeseen tullaan lisäämään linkki/ohje, mistä säännöt on löydettävissä.

v. Sähköisen jäsenkirjeen käyttöönotto
Yhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri ovat syksyn aikana keränneet sähköpostiosoitteita kaikilta jäseniltä, joilta se on puuttunut. Tämä siksi, että vuoden 2013 alusta tullaan ottamaan käyttöön sähköinen jäsenkirje. Jäsenkirjeitä ei lähetetä mitenkään säännöllisesti määrävälein, vaan aina, kun sen katsotaan olevan aiheellista. Jäsenkirjeissä ei myöskään tule olemaan mitään vakiosisältöä, vaan niitä lähetetään aina tarpeen mukaan ja ajankohtaisista asioista, esim. jäsenmaksuista, tapahtumista jne. Myös yritysjäsenillä tulee olemaan mahdollisuus laittaa omat terveisensä, erikoistarjouksia tms. jäsenkirjeisiin.

Keskusteltiin siitä, ketkä kaikki jäsenkirjeitä lähettävät. Olisiko tähän mahdollisuus kaikilla hallituslaisilla tai tiettyjen osa-alueiden vastuuhenkilöillä, vai olisiko vain pari-kolme henkilöä, jotka koordinoisivat sisällön keräystä ja vastaisivat kirjeiden fyysisestä lähettämisestä.
Päätettiin, että hallitus saa sisäisesti päättää, miten asian suhteen toimitaan.

vi. Muut henkilöjäsenasiat
Muita henkilöjäsenyyteen liittyviä asioita ei tullut esille.b. Jäsenasiat yritysjäsenet
i. Liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta päättäminen toimintavuodelle 2013
Kuluvana vuonna liittymis- ja jäsenmaksu yritysjäseniltä on ollut 100. Esitettiin jäsenmaksun pitämistä ennallaan. Esitystä kannatettiin yksimielisesti, joten yhdistyksen toimintavuoden 2013 yritysjäsenmaksuksi päätettiin 100/vuosi.

ii. Yritysjäsentoiminnan kehittäminen
Vuonna 2011 yhdistyksellä oli 6 yritysjäsentä, joista vain 3 jatkoi tänä vuonna. Lopettaneet jäsenet kokivat, että eivät saaneet tarpeeksi vastinetta rahoilleen. Parannuksia yritysjäsenten näkyvyyden eteen on tänä vuonna jo tehty, mutta keskusteltiin miten yritysjäsentoimintaa voitaisiin kehittää edelleen ensi vuoden aikana:
Ensi vuonna käyttöön tulevaan sähköiseen jäsenkirjeeseen tarjotaan aina mahdollisuus myös yritysjäsenille kertoa omia terveisiään tai tarjota yhdistyksen jäsenille omia erikoistarjouksia tms. Jäsenkirjeen lopussa on joka tapauksessa joka kerta yritysjäsenten logot, tarjoamat edut tai jotain muuta yritysjäseniin liittyvää.
Yritysjäsenistä osa jo nyt ilmoittaa/mainostaa aktiivisesti keskustelufoorumilla. Tätä mahdollisuutta tullaan painottamaan jatkossa kaikille yritysjäsenille.
Yritysjäseniä muistutetaan myös mahdollisuudesta osallistua mammamaanantaihin, esim. tuote-esittelyjen muodossa. Myös yritysten tiloissa järjestetyt omat, yhdistyksen jäsenille suunnatut tapahtumat ovat mahdollisia ja toivottujakin (kuten esim. Lankaruudun järjestämät käsityöillat).

iii. Muita yritysjäsenasioita
Pepino ja HM Place ovat jo nyt vahvistaneet jatkavansa yhdistyksen yritysjäseninä myös vuonna 2013. Lankaruudun ja Pirkanmaan lelu- ja koristeen jatko tullaan selvittämään hyvissä ajoin, jotta kaikki jäsenet saadaan mukaan alkuvuonna henkilöjäsenille lähetettävään jäsenkirjeeseen.

Parhaillaan on keskustelu/selvittely käynnissä Nokian Autokatsastuksen ja Edenin kylpylän kanssa mahdollisesta yritysjäsenyydestä ensi vuodelle.
Selvitetään mahdollisuutta saada alennusta uimahallista, vaikka varsinainen yritysjäsenyys tuskin tässä tapauksessa on mahdollista.

c. Yhdistyksen tapahtumista otettujen valokuvien käyttäminen julkisessa mediassa
Tällä hetkellä yhdistyksen tapahtumissa otettuja valokuvia on julkaistu sekä foorumilla, internetissä ja facebook-sivulla. Jatkossa kuvia ei julkaista enää foorumilla sen kankean käytettävyyden takia. Internet on näistä kolmesta mediasta se yhdistyksen virallinen sivusto. Toisaalta facebookia käytetään enemmän ja kuvien lataaminen sinne on helppoa ja nopeaa, joten jatkossa kuvia voidaan julkaista molemmissa.
Hallituksen kesken keskustellaan ketkä näitä kuvia jatkossa sivuille lataavat, ts. kenelle järjestetään admin-oikeudet kyseisiin sivustoihin. Tällä hetkellä internetsivuja päivittävät vain puheenjohtaja ja sihteeri, facebookia vain sihteeri.

d. Muita esille tulleita asioita
Tänä vuonna joulukeräys toteutetaan suorana yhdistyksen omana lahjoituksena paikalliseen lastenkotiin. Tiedustellaan lastenkodin halukkuutta asiaan ja mahdollisia toiveita lahjoituksen suhteen. Ensisijaisesti lahjoitus on tavarana tai lahjakorttina, ei rahana.
Kävi ilmi, että yhdistyksen facebook-sivuille tehdyt päivitykset eivät näy tykkääjien seinillä. Selvitellään miksi ei.
Yhdistyksen rahastonhoitaja esitti halukkuutensa erota tehtävästään vuoden vaihteessa. Hän on valmis jatkamaan yhdistyksen hallituksessa nykyisen hallituskauden loppuun, mutta ei enää rahastonhoitajana. Keskusteltiin vaihtoehdoista toimia vuoden vaihteen jälkeen. Päätettiin, että hallitus hoitaa asian itsenäisesti jäsenkokouksen valtuuttamana.
Yhdistyksen sähköpostiin tuli yhteydenotto yhdistyksen liittämisestä Euroopan kaupparekisteriin (European Trade Register). Yhdistyksen ei koettu kuuluvan kyseiseen rekisteriin, eikä yhdistyksen uskota hyötyvän rekisteriin liittymisestä mitään. Myös rekisterin vuosimaksu 990 on yhdistykselle liikaa. Päätettiin ilmoittaa, että emme halua liittyä ko. rekisteriin.

8. Seuraavan kokouksen ajankohdasta päättäminen
Seuraava jäsenkokous (kevätkokous) päätettiin pidettäväksi maaliskuussa viikolla 12. Hallituksen puheenjohtaja kutsuu kokouksen koolle sääntömääräysten mukaisesti.
Mikäli ajankohta tuottaa hankaluuksia, kaikki muut yhdistyksen keväälle suunnittelemat tapahtumat huomioon ottaen, voi hallitus päättää kokoukselle uuden ajankohdan ja siitä tulee tiedottaa jäsenille hyvissä ajoin.

9. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo: 19.40.


Vakuudeksi
puheenjohtaja Hannele Lammi, sihteeri Johanna Lintula


Liitteet
1) Kokouksen esityslista
2) Esitys toimintasuunnitelmaksi 2013
3) Esitys tulo- ja menoarvioksi 2013


Olemme tarkastaneet kokouksen pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulkua vastaavaksi.

Mervi Antila & Outi Asikainen


.

* * * * * * * * *

Yhdistyksen jäsenien on mahdollista saada pöytäkirjan liitteet nähtäväksi ottamalla yhteyttä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin.
Emilia 03/07, Elias 11/10, vanhemmat vm -74 ja basuli Pepsi -98

Kuva
Kuva
Avatar
Jaffis
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1168
Liittynyt: 19 Marras 2007, 19:38
Paikkakunta: ex-viholalainen porilainen paluumuuttaja


Paluu Kokouspöytäkirjat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron