Nokialle muuttaminen ja syksyllä alkava eskari

Tiedotteet ja keskustelua niille, jotka eivät ole palstan jäseniä tai eivät kuulu "mamma-profiiliin" :)

Valvojat: rosema, hanne, sl, minlu

Nokialle muuttaminen ja syksyllä alkava eskari

ViestiKirjoittaja Pullahiiri » 16 Tammi 2015, 23:49

Moikka kaikille!
Olen muuttamassa perheeni kanssa Maaliskuun lopulla Nokialle ja nyt olisikin kiva saada vähän tietoa missä ja miten muita mamma-ihmisiä näkisi.Perheeseen kuuluu minä-88, avokki-85, poika-09 ja tyttö-11. Olen itse ammattikoulussa toista kierrosta (musta tulee leipuri-kondiittori joulun tietämillä 2015) ja lapset menee päivähoitoon jos/jahka päivähoitopaikan saavat nyt ollaan vielä tampereella päikyssä.[b] Muuttuuko muuten esikoulun toimipisteet nokialla niinkuin ne tampereella muuttuu, [/b]tulossahan on tampereelle muutos nyt syksyllä uusien eskareiden kanssa, ymmärtääkseni tampeereella esikoulu siirtyy kokonaan koulun tiloihin ja tarvittaessa eskarin jälkeinen päivähoito järjestetään myös siellä koululla.
Lapsille oli vähän kova paikka kun ilmoitin että muutto tulee tapahtumaan ja onhan tämä vähän kurja kesken "lukuvuoden" vaihtaa päiväkotia mutta elämäähän tämä on. Kiva olisi jos saisin lapsille ikätoveri-seuraa puistoihin vaikka jo ennen muuttoa ja käytännön vinkkejä mitä nokialla on tarjota lapsille leikkipaikat, harrastukset yms...Tanssi kurssille tytön jo ilmoitin toivottavasti saatais sieltä jo joku kaveri.
Arvostasin suuresti jos mahtuisin vielä joukkoon tänne mammoihin vaikkei ookkaan ihan pientä vauvaa tällähetkellä.

Kiitos!
Pullahiiri
 

Re: Nokialle muuttaminen ja syksyllä alkava eskari

ViestiKirjoittaja Minuskeli » 17 Tammi 2015, 22:03

Moi vaan Pullahiiri ja tervetuloa niin foorumille kuin Nokiallekin! :)
Nokialla eskarit on enimmäkseen päiväkodissa, olisko joku kokeilu ollut koulun puolella (?!), mutta toistaiseksi ovat päiväkodeissa. Mihinkäs olette Nokialla muuttamassa?
Puistoja löytyy vähän joka kulmalta, vinkkaillaan paremmin, kun kuullaan, mihin muutatte. :)
Mamma-maanantaihin kannattaa lähteä tapaamaan muita mammoja ja sitten rohkeasti vaan muihinkin tapahtumiin, mitä mammat ja Nokian muutkin tahot järjestää. Täältä foorumilta löytyy paljon tietoa kaikesta mahdollisesta, jos vaan jaksaa selailla ketjuja.
Eikä muuten tarvikaan olla pientä vauvaa voidakseen osallistua! Itselläni on nyt 7v tyttö, 5v tyttö ja 2v poika.
Minuskeli
Aava 09/07, Oosa 04/09, Iivari 04/12
Minuskeli
Vanha tuttu
 
Viestit: 1065
Liittynyt: 03 Syys 2007, 21:06
Paikkakunta: Nokia/Ketolanmäki

Re: Nokialle muuttaminen ja syksyllä alkava eskari

ViestiKirjoittaja Hanna_80 » 17 Tammi 2015, 22:32

Tervetuloa Nokialle ja mukaan toimintaan!
Kuten tapahtumat-osiosta löytyy niin tulossa on jumppakertoja äideille, Mammantai (jonne voi ottaa lapset mukaan leikkimään) ja äitien pikkujoulut. Rohkeasti vaan mukaan tapahtumiin, vaikka ei vielä ketään tuntisikaan, siellähän sitä tutustuu :) . Jäsenten osiosta löytyy ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi - jäsenkortilla saa hyviä alennuksia Mammojen omissa tapahtumissa ja etuja yritysjäseniltämme, joten jäsenmaksun saa helposti vuoden aikana takaisin. Omat lapseni ovat saman ikäiset kuin sinulla, joten kiva olisi tosiaan tietää minnepäin Nokiaa muutatte ja mahdollisesti mihin päiväkotiin lapset on menossa?
Hanna_80, pj
Poika 06/09 ja Tyttö 07/11
Hanna_80
Puheripuli
 
Viestit: 326
Liittynyt: 19 Elo 2011, 14:53
Paikkakunta: Nokia

Re: Nokialle muuttaminen ja syksyllä alkava eskari

ViestiKirjoittaja Pullahiiri » 19 Tammi 2015, 20:54

Ruskeepään alueelle muutetaan maaliskuun lopulla, lähikauppa tulee olemaan vaahterakadun Siwa omaan kyllä autonkin jos kavereita löytyy. Päiväkoti kuviot on auki vielä ja vähän kaikki muukin, että mihin päikkyyn lapset pääsee, kuulemma on vähän tukossa päiväkodit. Lapsille olis tosiaan ihan huippua esitellä uusia kavereita niin ei tuntuis kauheen pahalle heidänkään muutella, tän ikäset lapsukaiset kun jo on saanu verkostoiduttua. Tanssikurssille tuli likka ilmotettua nokialle kun on helpompi käydä nokialla pari kuukautta kun tampereella kolme torstaisin on se lastentanssi, vielä kun sais otettua selville missä se sitten onkaan.

Kiitos viesteistä jatkan selailuja :-P
Pullahiiri
 


Paluu KAIKILLE AVOIN PALSTA

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron